Efterår & Vinter 2016/17

oprettet d.

                                         4 nye og flotte kataloger med DROPS efterår & vinter kollektion 2016/17 er på banen

                                                                Og en hel ny DROPS Flora garn samt 5 nye farver i Merino Extra Fine

 

DROPS Efterår & Vinter 2016/17 katalogerne er lagt ind på Garnkassen.dk. De er fulde af 


27: Children - Følg med på eventyr! En klassisk kollektion fyldt med nordiske mønstre for aktive børn. Her finder du varme overalls, sweaters, jakker og fine veste og boleroer - men også masser af tilbehør som huer, halse, sokker, tøfler og vanter. Hyg dig!

171: Hold dig varm i dejlige bløde tunikaer, nederdele, tights og meget andet design i flatterende former, smukke mønstre og strukturer. Eller start med et mindre projekt i de mest delikate farver - vi har sokker, huer, sjaler og meget meget mere.
172: Uanset om du vælger en flot kjole, en dejlig stor sweater eller jakke lige til at krybe ind i, eller et af vinterens flotteste strikkede eller hæklede sæt af huer, halse, vanter og halstørklæder, så findes de med mønstre i smukke farver eller med flotte snoninger og strukturer. Vælg din favorit her.
173: Grafiske mønstre, stilfulde snoninger og flotte dominoruder samt delikate strukturer - en kollektion som har det hele! Uanset om du strikker eller hækler kan du finde ting til hjemmet, huer halstørklæder, sjaler jakker og denne sæsons must-have; vesten som her findes i masser af varianter!

(klik på billede)

Drops Flora en ny dejlig garn

(klik evt. billede)  
 
Hverdagskomfort i alpaca og uld!

DROPS Flora er lavet af 35% alpaca og 65% Peruvian Highland uld, det findes i 21 smukke farver. DROPS Flora er en tyndere variant af vores dejlige DROPS Lima, den tilhører Garngruppe A - hvilket betyder at du allerede nu finder hundredevis af opskrifter som du kan prøve den med! 

Varm, behagelig og med god formstabilitet er dette garn det perfekte valg for flerfarvede mønstre (kombinationen af farverne er perfekt sammensat) som nordisk design, tæpper samt meget andet - brug det ude eller inde til hverdag eller fest af både store og små. 

Herudover er der kommet 5 nye farver i Merino Extra Fine (Disse forventes på lager i starten af oktober)

Farve 31: Skovgrøn, farve 32: Mørk rose, farve 33: Rose, farve 34: Lyng og farve 35: Mørk lyng. Se farverne her: http://garnkassen.dk/shop/6-garn/52-drops-merino-extra-fine/ Garn Kassen hører meget gerne fra jer, hvis der er noget I synes I mangler i shoppen. Garn Kassen har i første omgang valgt at føre naturprodukter som bomuld og uld,
men tager gerne andre produkter hjem. Tak til jer der har sendt mig søde mails og billeder af hvad I har lavet - det er sjovt at se hvad I har gang i.
I er også velkommen til at lave et opslag på bloggen eller facebook, hvis der er nogen der har nogle gode ideer eller andet de vil dele.

Go' strikke-/hæklelyst

 


 


Kommentar(er) 3

Skriv din kommentar