Nyhedsbrev 21. januar 2017

oprettet d.

Udsalg Lillestrik kits 

Udsalg knapper fra kr. 2,-

Nyhed: Super fin maske måler fra Lillestrik

Ny garn: DROPS Alpaca Bouclé

Nye farver: Drops Puna 

 

Du kan nå det endnu Strikkekits fra Lillestrik NU kr. 219,-  (klik på billedet)

                                    

 

 

Maske Måler  kr. 40,-

Her er det strikkeredskab du lige står og mangler.

Kender du til det at man bare vil i gang med at strikke og hvad så med min strikkefasthed, passer den?

Her har du en Maske Måler som du nemt fører hen over dit strik og kan så se hvilken strikkefasthed du har ex. 26 masker = 10 cm.

 

klik billede

 

Ny Drops garn: Alpaca Bouclé super pris kr. 21,50

klik på billede for indhold og opskrifter

Blød, let og fuld af løkker!

DROPS Alpaca Bouclé er et blødt og flot effektgarn spundet i superfin alpaca. Fibrene i garnet er ubehandlet, hvilket betyder at det kun er vasket, og ikke udsat for nogen kemisk behandling før farvning. Dette fremhæver fibrenes naturlige egenskaber, samtidig med at der giver en bedre form og tekstur.

“Bouclé” er fransk og betyder løkke, det refererer til alle små løkker i ren alpaca som giver nøglerne det karakteriske udtryk og som forstærker blødheden i fibrene. Garnet er spundet af 2 tråde, bindetråden er en blanding af uld og nylon som gør garnet ekstra stærkt. Tøj strikket i DROPS Alpaca Bouclé er let og luftig.

DROPS Alpaca Bouclé indeholder mixfarver, dette betyder at ulden er produceret ved at karte farverne sammen før garnet spindes, hvilket giver en fin mixeffekt.

 

Nye farver i Drops Puna

 

 

klik billede

 

 

 

Knapper på udsalg priser fra kr. 2,-

klik billede

 

Go'  strikke-/hæklelyst

 

 

 

 


Garn Kassen hører meget gerne fra jer, hvis der er noget I synes I mangler i shoppen. Tak til jer der har sendt mig søde mails og billeder af hvad I har lavet - det er sjovt at se hvad I har gang i. I er også velkommen til at lave et opslag på bloggen eller på Garn Kassens facebookside, hvis der er nogen der har nogle gode ideer eller andet de vil dele.


Kommentar(er) 1

Skriv din kommentar