Forår & Sommer

oprettet d.

4 nye og flotte kataloger med DROPS forårs- & sommerkollektion 2016 er på banen

 

Garn Kassen har fået Drops You 7 på lager. En billig bomuldsgarn til kr. 8,50.  De 19 smukke farver er perfekt at lege med, de kan kombineres på uendelig mange måder – garnet er billigt og et perfekt valg for større interiørprojekter som tæpper, måtter, puder, håndklæder og vaskeklude!
Naturligvis passer det også til masser af andre projekter som sommertøj og sjaler men også til små sjove dukker og dyr som er så populære hos både store og små. Denne DROPS ♥ You udgave kan vaskes i maskine, hvilket gør den perfekt til hverdagsbrug af både børnetøj og legetøj!   Loves You 7    Eller et alternativ Loves You 6

Garn Kassen har derudover nu også Big Delight, Andes (begrænset farver) og Brushed Alpaca Silk (begrænset farver) i shoppen.  Alaska, Polaris, Kid-Silk og Cotton Viscose og det nye Puna er på vej. Se også de flotte nye farver i AIR og Belle

Husk også at der kan købes enkelte færdig modeller fra Drops kataloger.
DROPS Forår & Sommer 2016 katalogerne er lagt ind på Garnkassen.dk. De er fulde af 


167: Kryb ind i noget blødt og lunt i de kølige sommeraftener og føl dig smuk. Her finder du strikkede eller hæklede sjaler, sokker, tøfler, tæpper og flotte sommerhatte samt meget mere i de smukkeste hulmønstre.
168: Bliv inspireret af himlens og havets alle blå nuancer. Strik eller hækl søde sommerbluser, sjaler eller jakker i flotte hulmønstre eller bølgemønstre i smukke figurvenlige faconer.

169: En kollektion med delikate sommertoppe, bluser, jakker, kjoler og nederdele som vil få dig til at stråle i sommer. Er du til stjerner, bølgemønstre, hulmønstre eller blonder, så finder du det her.
170: Strikkede og hæklede tunikaer, bluser, toppe, bikinier blandt mange andre smukke designs som bringer sommerromantik ind i garderoben - samt smuk interiør i sæsonens flotte pasteller som fører sommeren ind i dit hjem.

(klik på billede)


 
Drops Design har lavet en påskekalender (klik på billede for at komme dertil)Garn Kassen hører meget gerne fra jer, hvis der er noget I synes I mangler i shoppen. Garn Kassen har i første omgang valgt at føre naturprodukter som bomuld og uld, men tager gerne andre produkter hjem. Tak til jer der har sendt mig søde mails og billeder af hvad I har lavet - det er sjovt at se hvad I har gang i. I er også velkommen til at lave et opslag på bloggen, hvis der er nogen der har nogle gode ideer eller andet de vil dele.

Go' strikke-/hæklelyst
 

 


 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar