Glædelig jul og godt nytår

oprettet d.

Garn Kassen

ønsker alle

en Glædelig Jul og Godt Nytår

Tak for mange gode handler i 2017 - jeg håber, at du også i 2018 har lyst at handle i GarnKassen.dk

 

Nisserne har lagt et par nye glade knapper i Garn Kassen her i december kr. 10 pr. stk.

 

og

Drops Loves You 9

 

De smukkeste farver i genbrugt bomuld

DROPS ♥ You 9 er et blødt bomuldsgarn lavet af 100% genbrugt bomuld i de flotteste farver.

Det er dejligt at både strikke og hækle med, dette garn passer specielt godt til sommertøj og tilbehør, men også til interiørting som kurve og klude. Slidstærkt og let at vaske i maskine gør det helt perfekt ikke mindst til vores børn!

DROPS ♥ You 9 findes i 19 farver, inklusiv nogle af de smukkeste denimfarver, det tilhører Garngruppe A og passer specielt fint som et alternativ med mere struktur i opskrifter som er designet for DROPS Safran og DROPS Cotton Viscose - men du kan naturligvis bruge det i hundredevis af opskrifter.

Som alle tidligere udgaver af DROPS ♥ You, kan 9 naturligvis også købes til en fantastisk pris - så der er ingen grund til at ikke prøve det!

Kun kr. 6,90 pr. nøgle

Skulle du gå "garnkold" her i julen sender Garnkassen.dk gerne til dig mellem jul og nytår.

Go'  strikke-/hæklelyst

 

 

 

Garn Kassen hører meget gerne fra jer, hvis der er noget I synes I mangler i shoppen. Tak til jer der har sendt mig søde mails og billeder af hvad I har lavet - det er sjovt at se hvad I har gang i. I er også velkommen til at lave et opslag på bloggen eller på Garn Kassens facebookside, hvis I har nogle gode ideer eller andet I vil dele.


Kommentar(er) 2

Skriv din kommentar